Arbetsresan

Känns som om jag varit på arbetsresa. Till Eira! Har åkt till jobbet kl sju och kommit hem mitt i natten två kvällar i rad. Barnen har jag knappt sett och hushållsarbetet har inte fallit på min lott.

”Resan” har varit givande och jag känner mig rik på upplevelser, samtal och människomöten. När snön redan låg i drivor på torsdagskvällen träffades min klass med föräldrar och syskon i Brunnsparken för ficklampsspårning. Facklor visade oss vägen till kontrollerna, fingrar och tår frös men det fanns snö! Och som en av mina elever sa: ingen kan vara ledsen när det finns snö. Efter spårningen tinade vi upp hemma hos en elev och hens familj. Mysigt!

När drivorna vuxit höga som hus och det blev fredag gick jag på personalens julfest. Jag säger då det, älskar att ha kolleger igen! Som jag skrattade!

20121201-110257.jpg

20121201-110346.jpg

20121201-110402.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *