Vi och diandra

Idag har jag gjort bort mig. Framför ett helt gäng med fyror. Jag frågade dem hur gårdagens självständighetsbal på Finlandiahuset gått och de berättade. Så kom vi till det här med artister och de sa något om idols vinnare och de andra. Jaha, säger jag intresserat, alltså vem var de andra? Diandra! upprepar de. Jaja men VILKA VAR de andra? De bara gapar och stirrar på mig som vore jag en utomjording. Efter ytterligare några pinsamma frågor och för mig obegripliga svar fick jag då klart för mig att det finns en artist vid namn Diandra. Jamen säg det då…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Vi och diandra

 1. Basse skriver:

  Ser du aldrig på nyheterna?

 2. Camilla skriver:

  Jag är PRECIS lika ute som du när det gäller någon Diandra ; ))
  Har inte en susning om vem det är eller vad….hon, han eller hen liksom !!

 3. Mats skriver:

  (nasalt) På riiiiktit. Ååårka, alltså. Kalkis mega feil varning. Diandra e Idols vinnare 17-18 gammal helt sådär söde brud. Men hon e liksom baa såå förra året fast hon vinna i år. Halooo från viken planet e ni?

 4. A-L skriver:

  Hehe. Voj Sonja, Sonja 😉

  • sonja skriver:

   Ajnöu, ajnöu. Det är tragiskt. Men fråga mig vad som helst om krokning, patentstickning och överslagsmaskor och jag kan allt. Till och med på finska ylivetokavennus…

   Hälsar tanten som stickar på bussen. Diandra får hållas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *