Sagolika framsteg

Kommer ni ihåg filmerna om Sagas sagolika framsteg? Här kommer en till. Saga är nu två år och 9 månader och vi tyckte det var på tiden att hon lär sig skriva. Barnet önskar sig läxor i julklapp. Jag vet, stackars miljöförstörda barn…

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Sagolika framsteg

 1. patricia skriver:

  Duktig! A kan också skriva sitt namn, men det är ju i lättaste laget… 🙂

 2. Jessica skriver:

  Duktigt! Vår yngsta lärde sej också att skriva i sitt namn i ungefär samma ålder. Hennes dagismammor höll på att trilla av stolen då hon till farsdagen det året skulle skriva sitt namn på farsdagskortet. De undrade om hon vill ha modell, men hon hade svarat: Nej, jag kan själv! Och så skrev hon!

 3. Mikaela skriver:

  Duktiga duktiga Saga! Och vilken duktig lärare hon har!

 4. johanna skriver:

  Duktigt Saga! Alina kom också förra veckan hem från dagis med en teckning som hon själv hade skrivit namnet på, hade inte alls själv tänkt på att börja öva med henne (min baby 🙂 )ännu, men…En tid har hon nog redan hållt på med A som i…, T som i…, L som i… E som i…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *