Hur bota huvudvärk!

Tänk er att man har en timme tid hemma. En timme tills man ska stå festfin på hållplatsen. Vad gör man då huvudet dunkar av huvudvärk? Jo man lagar mat till sina barn, bakar två pepparkakor utan färdig form (alltså måste man rita av en Jokerit-figur innan man börjar), flätar ett av sina barns hår, bättrar på mascaran och läppglans, lackar naglarna medan man borstar tänderna.

Huvudvärken då? Jo den botas bäst i bussen på väg till jobbet.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Hur bota huvudvärk!

 1. Konrad skriver:

  Får huvudvärk av att bara tänka på bussar.
  Hoppas din morgonbuss åtminstone var en modern gasbuss och inte en gammal kasserad hkl-hajdarbuss som luktar dieselbränsle och läcker snö (kommentaren riktad till hfors-vanda flygfält och deras stand arrival-experience)

  • sonja skriver:

   Det här var inte i morse, det här är nu. Sitter i bussen nu, enda gången jag hinner blogga… Måste lära sig gilla bussar då man tillbringar mycket tid i dem. Basse sa en dag ”tycker du som jag att bussresan ibland känns för kort?” Det säger något om vårt liv just nu.

   Tror inte bussen är helt modern. Tyvärr.

   • Konrad skriver:

    Ni måste komma hit för ett veckoslut efter nyåret.
    Varva ner i en lantlig miljö och om ni vill så går det en icke-pikavuoro på ca. två timmar hit. Borde vara tillräkligt för Basse också

 2. Mats skriver:

  tja. Håller nog med Konrad att diesel stinkande bussar ger en huvudvärk.

  I övrigt kan man nog säga att morgonen känns rätt bekant. Även om to-do listan ser annorlunda ut. En sak har dock underlättat en hel del. Pojkarna fixar frukosten själva dvs stora pojkarna plockar fram även åt N.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *