Bäst!

20130112-165624.jpg
-12 och sol, jag säger då det, bättre kan det inte bli. Vi skrinnade igen, jag provade hockare, men efter 30 år på skönskridskor var det nog det som gällde.

Men vad ska vi börja med åt Saga? Hockare eller skönskrinnare? På måndagen kommer leveransen så svara fort.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

14 svar på Bäst!

 1. A-L skriver:

  Jag har faktiskt funderat på samma sak och tror faktiskt det kunde vara bättre att börja med hockare för att få rätt stil från början och inte förlita sig på piggarna som jag kanske själv gjort…

 2. Satu skriver:

  Skridskoåknongstränaren säger o hockareaktiga. Utan piggarna. Just av ovannämnda orsak 🙂

 3. Carina Lund skriver:

  Hockare vita eller svarta är valet! Det får Saga välja. Absolut inte med piggar – onödiga. Säger hockeyfantasten. 😉

 4. Carina Lund skriver:

  Vi kan visa båda imoron FaceTime…

 5. Pia skriver:

  Det finns också rosa och röda hockare, röda sportar lillasyster med just nu. Storasyster på 3:an har fortfarande hockare, hon prövade på skönskrinningskrinnskor, men ville förra vintern återgå till ett piggfritt liv.

  • sonja skriver:

   Superfint! En ny värld öppnas för mig. Måste säkert själv ge kockarna en ny chans, kändes så svårt då man är van med taggarna.

 6. johanna skriver:

  …jag har funderat på samma…men så blev det bara hockare åtminstone tillsvidare pga. att vi snabbt en kväll bara for iväg och skrinna och jag tog med pojkarnas gamla åt Alina och det gick hur bra som helst…

 7. Jessica skriver:

  Vi har haft vitahockare som första skrinnare till våra flickor, men sen har de inte funnits längre i följande storlek, vita alltså.
  Har en bekant som slipade bort den nedersta taggen på sin dotters skönskrinnare och då gick det plötsligt mycket bättre att skrinna.

 8. Tina skriver:

  Jag har trott att det är hockare som gäller nuförtiden. I barnens skola hejar barnens kvinnliga gymppalärare också för hockare.
  Det har väl ingen betydelse vad det är för färg på dem. Jag hoppas att vår tös inte ska påverkas av sådana åsikter, för så länge storebrödernas passar på henne får hon ärva. Tycker det känns tufft med hockare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *