Någonting gammalt, någonting lånat

Det råkade bli en hel del eko-tänk i år till veckans födisbarn. Av Haralds klasskompis Hedvig köpte vi en låda avlagda pet-shops. För Saga är de förstås som nya och väldigt uppskattade.

20130309-112237.jpg
Så ringde min goda vän Tania och frågade om hon får komma över med några (läs: 7!) kassar kläder som blivit för små till deras barn. Där fick Saga så många fina klädesplagg att hon är alldeles ifrån sig av lycka. Inte är det svårt att föreställa sig promenadvägen ner till stranden på Sarfsalö i klädd den här klänningen och med en rinnande glass i handen.

20130309-112533.jpg
Dessutom fick vi låna deras duplo-slott. Just nu bor prinsessan Saga och prins Nicholas i det här slottet, tidigare var det prinsessan Kiara som kröp ner bland dunbolstren. Vem som sedan bestiger tronen är ännu öppet, men visst är det spännande?

20130309-113011.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Någonting gammalt, någonting lånat

  1. Carina skriver:

    Vi tar del av glädjen! Tack! Fint med återanvändningstanken! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *