Småfiskar

Buzzador ville att jag skulle testa Möllers Omega-3 Pikkukalat. Saga tycker de smakar godis och väntar att varje morgon på sina två fiskar.

om1

Varför fiskolja kanske någon frågar sig? Såhär står det på Omega-3 Pikkukalat-förpackningen: Omega-3-fettsyror är nödvändiga och de är viktiga för hjärtat (DHA+EPA 250 mg/dygn) och hjärnan och synförmågan (DHA 250 mg/dygn). D-vitamin hjälper till att bilda muskulatur, skelett och tänder samt är viktig för kroppens naturliga försvarsmekanism. D3-vitamin tas lätt upp i kroppen och den är mer effektiv än D2-vitamin. Möller Omega-3 Pikkukalat innehåller inga konstgjorda färg- eller sötningsmedel, samt inga konserveringsmedel. Som naturliga sötningsmedel fungerar xylitol och sorbitol. 

om2

 

Fiskarna är hala och granna och smakar frukt. De tilltalar verkligen en tre-åring.

om3

 

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *