Pysseldag de luxe

I morse vaknade Saga med feber och jag blev kallsvettig, en dag som denna kan jag inte stanna hemma. Jag väckte Basse och förklarade hur viktig denna dag är för mig. Vi ska påskpyssla hela dagen, jag har planerat och förberett och väntat. Att överlåta allt detta roliga till en vikarie kändes inte lockande. Jag. Kunde. Inte. Bli. Hemma. Trots att det egentligen var min tur att stanna hemma gick Basse med på att vabba idag. Och jag fick pyssla non stop med glada barn.

Grejen är den att vi blandat alla klasser, allt från ettan till sexan och skapat tre nya klasser. Att se de stora hjälpa de små gör mig lyrisk och tårögd.

20130328-173105.jpg

Allt gick bra, alla fick en häxa gjord och en god start på påsklovet. När dagen var slut satt en pojke från 1-2 B (jag hade bara elever från D klasserna) med en häxa i handen. Klasskamraterna undrade hur han fått tag på den, ingen annan i hans klass hade pysslat en sådan. Hur var det möjligt? Jo, han hade gått in i fel klass. Gulle!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Pysseldag de luxe

  1. Pia skriver:

    Hahaha! måste fråga detaljer här hemma och så var det ju. Påskens roligaste!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *