När våren kom

Så kom våren i alla fall. Över en natt känns det som. Det känns lika hoppfullt varje år. Lika glädjande och välkommet. Jag började dagen med en löprunda längs med stranden, isen ligger kvar ännu. Ändå känns det som om man blir fulladdad av energi. Solen gör underverk.

Vi sopade balkongen och njöt av vädret också där. Med var sin bok och var sin filt.

20130421-155910.jpg
Jag läste Lars Keplers senaste, Sandmannen. Slukade den 500 sidor tjocka boken på fem dagar! Mycket fängslande och mycket spännande. Nu måste jag läsa en feel-good bok för att återskapa balansen.

Våren kom i och med middagen hos grannarna. De bjöd på världens vårigaste sallad. Mums och tack!

20130421-160216.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på När våren kom

  1. Tina skriver:

    Ja jag sa ju att den skulle komma fort. Jämför jag med senaste året och snömängden på vår gård, så är vi några dagar före i år till och med! Senaste år hade vi nämligen gräsmattorna täckta av 10 cm snö ännu den 23 april, men nu är de snöfria. 🙂

    Idag har vi inlett grillsäsongen.

  2. johanna skriver:

    Ja våren den kom trots allt. Härligt! Du funderade för en tid sedan om vi kan plocka vitsippor till första maj i år? Det kan vi…jag såg de första i går (bildbevis kan du se på min blogg johannasbod.blogspot.com)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *