Kärlek och farväl

Vi åkte in till Rödbergen idag, Sagan och jag. Först träffade vi min älskade kollega Lena. När man är med Lena är det som att gå på bomull, eller vara invirad i bomull. Hon är den mjukaste, varmaste och härligaste som finns. Jag bara ler och ler. Barnen älskar henne, alla älskar henne. Det går nog inte att beskriva Lena, men hon är genomgod.

Här fixar de efterrätt.

20130617-172307.jpg

Vi passade också på att vinka hejdå till Peppe och Vidar som snart åker till Amerika. Vi kommer att sakna er.

20130617-172519.jpg

Jag fick med mig några plagg kläder av Peppe, vilket är superskoj, då kommer hon inte att kännas så långt borta när jag bär de plaggen.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kärlek och farväl

  1. Pia skriver:

    Åh Lena! Går inte att beskriva hur fint det känns att hon tar hand om vårt första skolbarn. Värmer mitt hjärta varje dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *