Sovmorgon

Från och med nu har hela familjen semester. Det firade vi med en ordentlig sovmorgon. Kl nio slog Saga upp sina blå och jag kan fortfarande känna förundrad och tacksamhet över att hon är så begåvad på att sova. Åtta somnade hon igår kväll och så sover hon glatt 13 timmar.

Så var det minsann inte på pojkarnas tid. Oberoende vardag eller semester vaknade de gärna i arla morgonstund där runt sex-snåret. Då fick vi lov att ta vartannat morgonpass och dessutom kanske krypa tillbaka och vila en stund för att orka.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sovmorgon

  1. Soffi... skriver:

    Ni ska njuta av semestern! Vi harocksa tva väldigt morgonpigga i familjen. Fast nu har den äldre börjat sova fran 19 till 7, sa jag kan inte klaga. Den lilla parveln som just lärt sig att stiga upp vaknade idag pigg ochglad 4.30… Fast jag själv är morgonpigg tycker jag att det var lite väl tidigt. Urk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *