Träning

Vad gäller att träna är Basse och jag lite olika. Jag gillar att springa samma länk varje gång, byter håll ibland och varierar sträckorna en aning.

Basse han vill springa nya rundor, längre, hårdare och upptäcka.

Idag lockade han med mig på sin runda. Jag tvekade och sa men du springer så långt. Näää, vi far runt här på Sarvsalö så får du bättre koll på holmen, Holmenkollen höhö! Inte blir det väl mer än åtta km ungefär.

Okej då sa jag.

En timme senare kom vi hem och runkeeper visade 11 km.

Helt skönt jo. Men utanför min bekvämlighetszon definitivt.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Träning

  1. Camilla skriver:

    Då jag springer med Mats så peppar han mig att springa uppför de backar som jag helst skulle gå uppför ! Alltid med lite högre tempo än jag annors skulle ha 😉 Nå jag är mer än nöjd över mig själv……Jag som HATAR att springa gör det nu ändå, varannan dag 😀 Kram på er saknar er ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *