Om att älska varandra

Idag då jag och Basse kramades tittade Saga på oss och utbrast sedan:

Tycker du om min pappa?

Hon frågar ju så mycket hela tiden så man ska nu inte ta det alltför hårt. Ändå känns det någonstans lite vemodigt att hon frågar. Vi älskar ju varandra. Syns det inte? Antagligen existerar vi bara för att älska och sköta henne. Ja och hennes bröder förstås, även om hon är mån om påpeka att hon minsann älskar bara mamma, eller bara pappa och ”du är bara min mamma” hörs nu och då.

Tror ändå vi ska jobba på att ännu mer visa för barnen hur mycket vi älskar varandra, så de inte behöver fråga. Och det kan väl aldrig skada?

20130701-170709.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

9 svar på Om att älska varandra

 1. A-L skriver:

  Skadar knappast,nej. Här har vi också en frågvis tös och så har jag nu några dagar fått höra svaret ”ja emsar dig” på frågan (hennes egna) ”vet du va,mamma” <3 Ganska trevlig modellinlärning 🙂

  Ps. VAD haaar du för klänning på dig? Ser så kiva ut 🙂

  • sonja skriver:

   Hela dräkten, både klänningen och mameluckerna är från en finsk designer som heter Pia. Även den vita klänningen jag har på bilderna från midsommar är av samma märke. Kollektionen heter By Pia’s och alla kläder är av linne. Underbara tycker jag. Här finns fler: http://www.linenbypias.fi/

 2. Mikaela skriver:

  Ni e ljuvliga! Sluta aldrig älska varandra. Det ger hela världen hopp att det finns långlivade par som ännu orkar tycka om varann, mest i världen.
  Såhär tänker jag!

 3. Jessica skriver:

  Och våra barn ropar SLUTA! då vi kramas och pussas. Hur skall man tolka det? Visar vi för mycket att vi älskar varandra? 😉

 4. A-L skriver:

  Här brukar I se till att jag (också) får t.ex. godnattpuss (förutom hon själv alltså) ; ”Mamma också höver” 🙂

  Annars så blev jag lite förtjust i byPias… Kan hända jag måste besöka webbshoppen 😉 Vad har du förrästen för storlek på din tunika? Tycker det verkar konstigt om jag faktiskt skulle klassas som S…

 5. A-L skriver:

  Ok, tack! Då stämde mitt resonemang 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *