På tal om julen

På tal om julen i förra inlägget bara måste jag berätta att jag väntar så innerligt på att få börja. Börja pyssla. Börja pynta. Börja sjunga Halleluja. Börja glögga.

Som tur jobbar jag som lärare och vi måste ju vara ute i god tid med att öva och förbereda och planera. Så nu är det redan ganska långt jul inne i mitt huvud. Tänk er små förstaklassister som herdar och stjärntydare, änglar, får och kanske en åsna. Ja då vet ni vad som föll på min lott.

Japp och 23 stycken var det.

Önska, önska runt i ring…

Jag önskar mig ett julspel med 23 repliker. Det får gärna vara humoristiskt, stämningsfullt, rörande, lättsamt och inte alltför långt. Tack!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *