Den allsmäktiga modern

Har idag köpt härligt bambu-garn som skall bli en klänning åt Saga så småningom. Hade tänkt mig en enfärgad, kanske grå. Men då jag såg färgerna i garnaffären kunde jag inte välja så jag beslöt mig för en randig. Flickan tjoade över färgerna.

Så gick vi till hennes danslektion och jag började lägga upp maskor. Då frågade hon om hon får ta på sig den nya klänningen när danslektionen är slut (halv timme). Tänk att någon har så höga tankar om en!

20131104-193436.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Den allsmäktiga modern

  1. Therese G skriver:

    Ser ut att vara jättefina färger och härligt garn! Tänkte fråga vilket mönster du ska använda? Är väldigt sugen på att sticka en klänning/tunika till vår prinsessa (måste bara få klart fyraåringens kofta först…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *