Öppet hus

Öppet hus- så kallar vi en lördag per läsår i skolvärlden. Det innebär att alla elevers nära och kära är välkomna till skolan. Jag hade fullt hus, samtliga 23 elever hade minst en förälder med sig. De spelade mattespel med sitt barn eller sydde nya mönster på våffeltyg.

Min familj (Basse, Saga, pappa, svärmor och svärfar) var välrepresenterad. Så klart var de mest där för Haralds och Arturs skull, ja alla utom den här tösabiten. Hon var som ett plåster och aningen svartsjuk på mina ettor som fick all mammas uppmärksamhet och kärlek hela halva lördagen.

20131110-082838.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Öppet hus

  1. Mia skriver:

    Öppet hus i skolan är en superduper bra idé! Jag var på N’s för några veckor sedan.
    Och Saga, Saga, söta lilla Saga! Jag satt vid hennes matbord i torsdags, hon berättade om vilka böcker ni läser hemma. Mitt hjärta smälte också i onsdags på Arne konserten då hon satte sig i min famn då det blev spännande 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *