Snö på torsdag

När jag var liten önskade jag snö till födelsedagen. Och det fick jag ju alltid, lyckligt barn som jag var. Det ser lovande ut må jag säga:

20131117-091442.jpg
Må det nu bara hålla till den 26:e.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Snö på torsdag

  1. jessica skriver:

    Vårt mellanbarn fyller den 24. Då vi berättade för blivande storsyster att hon skall få en syster eller bror sade vi att babyn kommer då det kommer snö. Och den dagen jag åkte in för att föda kom det stora blöta snöflingor! Det gör det säkert i år också. För något år sedan kom det så mycket snö på hennes födelsedag att vi inte kom iväg någonstans för vi var instöade.
    Jag lever på hoppet! Hoppas ni båda två får snö till födelsedagen!

  2. Tina skriver:

    Jag väntar också på snö och ljusare tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *