Köpstopp

Har egentligen haft köpstopp vad gäller kläder halva hösten. Det lyckades bra ända tills min kollega kom med en massa fina second-handkläder.

Den här klänningen till exempel:

20131203-195129.jpg
Men om man köper begagnat kanske man är förlåten? Annars tycker jag att köpstoppet gått bra, men jag reagerar på att jag får massvis med lockande reklam från alla fronter. Det kommer uppmaningar om köp via posten, i mailboxen, bloggar och Facebook. Bara att klicka bort javisst, men jag märker att vi omges av KONSUMERA!-slogans var än vi är.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Köpstopp

  1. Tina skriver:

    Vi har inte på ett par år fått reklam i postlådan och har aldrig klickat på ”gilla” på Fb för någon affär – just för att minimera konsumtionspåtryckning. Söker hellre upp saker o ting då behov eller vilja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *