Är du från Skandinavien?

Blir ofta annars tagen för holländare då vi är ute och reser. Men inte nu. Gissningarna haglar tätt och slår oftast rätt. Komiskt.

Kan ha något med den samiska allväderskragen ” Luhkan” jag har på mig från Fjällräven?

20131206-162350.jpg

20131206-162442.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Är du från Skandinavien?

  1. Reseblogg skriver:

    kram på dig Sonja! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli 🙂 Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt. Jag skriver själv en reseblogg om Kina, inte riktigt samma tema som du kanske 😉

    Fortsätt skriva! Kram <3

    /Andreas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *