Önskelista

Inget barn i vårt hem har skrivit en önskelista. Jag har förstås frågat sådär smått. Den äldsta sa att han önskar att han någongång ska få simma i ett ljusblått hav, sådant man ser på resebroschyrers bilder. Inget annat.

Saga leker så fint med sitt dockhus. Jag frågade om det skulle vara roligt med något nytt till dockhuset. Är det något du tycker fattas? frågade jag. Nä, jag har många saker.

Jag tror jag då ska försöka paketera in all kärlek som svämmar över.

20131214-160613.jpg

Det här är en leksak som hon och jag delar. Min vision syns på bild tre, så ser det sällan ut. Men det gör inget, hon är så söt när hon pratar med dem och ger dem liv: ”Hördu Jesus mamma, du som har babyn, du får sitta här med fåren…”

Jag: Vet vad Jesus mamma hette?
Saga: Nä!
Jag: Vet du hon har samma namn som du!
Saga: Va? Hette hon Saga!?
Jag: Nej, men som ditt tredje namn.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *