Perspektiv på Alepan

På vår närmaste Alepa (eller Ylepa som vi här kallar den eftersom den finns en Alepa nere vid allén) finns ett butiksbiträde som får fulla poäng. Han hälsar glatt, han småpratar med alla, han är rolig och får alla att le eller skratta. Idag frågade han oss alla i kön om vi har stressigt så här före jul (kön var lite lång). Så sa han att vi gärna får säga om det är något i Alepan vi saknar till julbordet, han försöker fixa i så fall. Sedan sa han att hans vän hade postat en bild från barnkliniken där vännens barn hade huvudet i bandage och var mycket sjuk. Han sa att det viktigaste i julstressen är att ändå komma ihåg dem man har och att vara tacksam över att man är frisk.

Klokt!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Perspektiv på Alepan

  1. Camilla skriver:

    Man kan bara älska Ylepa och personalen där….Alltid på gott humör och utrustade med änglars tålamod ; )
    Han har så rätt man skall vara tacksam över att man har de nära och kära i sitt liv <3

    Kram

  2. Mikaela skriver:

    Alltså Ylepa är helt fantastisk. Alepa kan man inte säga samma om. Tänk va han e super den där killen i Ylepa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *