Lyckan att ge och få

Ville ge Saga en ny klänning. Oftast får hon begagnade, inget fel i det naturligtvis, men känslan att få en ny klänning i paket är nog ändå något att hänga i julgranen.

Bland klänningarna med paljetter och tyll hittade jag en klassisk ”Madicken”- klänning. Komiskt eftersom Sagas klänningar oftast är äkta Madicken-klänningar, alltså klänningar hon fått av kusin Madicken.

Saga i sin nya fina klänning:

20131219-201530.jpg
Samma blå som flickans ögon.

20131219-201600.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lyckan att ge och få

  1. Anna skriver:

    Ljuvlig! Njut sålänge du får välja, min 4,5-åring ska absolut välja själv (och bra är väl det egentligen, självständig liten tös är hon). Jag har nåt slags underlig klänningsfas just nu (inte normalt för mig), och dottern har bara använt kjol o klänningar hela hösten (är prinsessa), så idag fick hon välja själv – blev en Villervalla med hästar på (fin!) och imorgon far jag o prova en grå Gudrun Sjöden som är på rea 🙂
    Roligt med klänningar! En riktigt God Jul till er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *