Krullen öppnar mottagning

Adéle känner sig krasslig och söker hjälp hos Krullen.

20131220-232225.jpg
I Sagolandets egen julkalender, lucka 21. Krullens upptåg finns även på instagram, @sonjaadele om du vill följa med oss där.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Krullen öppnar mottagning

 1. Anna skriver:

  Underbar docka!! Jag jagar alltid steiner-leksaker, synd att de alltid ska behöva just jagas, med ljus och lykta dessutom. Kanske fler skulle få upp ögonen för hur underbara de är om de skulle finnas på lite fler ställen.

 2. Anna skriver:

  Vad skicklig du är! Jag har inte vågat mig på att göra själv, är rädd för att det sen efter all möda inte ska bli bra med huvudform, ansiktsbroderiet och sånt. Men du har ju lyckats jättebra! Har du varit på kurs eller bara gjort på egen hand? Jag har en bok av Karin Neuschütz, kanske jag bara borde våga 😉

  Har du förresten också gjort de fina stickade dockorna som har figurerat på bild? I så fall skulle det vara jätteroligt om du ville berätta var du har hittat mönstret.

  • sonja skriver:

   Jo jag gick en kurs för några år sedan, det var nog fint att få hjälp för hur spänt man skulle vira ullen osv. Och ja jag har stickat dockorna också.

 3. Pingback: Sticka dockor | Sagolandet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *