Att jobba igen

Det som är bra med att jobba är att man verkligen känner hur skönt det är att sedan få veckoslut och vara ledig. Varje cell i kroppen ropar efter vila, varje por ser fram emot ett veckoslut av inga måsten alls.

Det har varit en supervecka. Eleverna har varit mönsterelever och allt har flutit fram som en vacker flod. Ändå har jag varit sjukt trött och haft svårt att somna om kvällarna. Jag som brukar somna innan huvudet nått kudden har legat och funderat och planerat och vakat. Helt utan orsak, dumt att vaka när man skulle få sova. Jag har textil med femmorna och har kanske varit lite spänd (nya elever efter jullovet). Idag skulle jag lära dem virka. Alla lärde sig och jag fick en så bra fiilis för de var uppriktigt överraskade och glada själv över vad de lyckades med! Så med den känslan och fredagströttman tar jag nu helg! Välkommen!

Bild från ett svettigt Berlin sommaren 2013:

20130720-230550.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *