Vykortet från Ruka

Hej! Vi har det fint här på resan. Vi har sett mer snö än vi någonsin kunnat drömma om, vi har sett renar och snötyngda träd. Vi skidar genom sagolika landskap. Saga skidar stundvis själv men sitter mest i pulkan bakom mamma som får streta med 20 kg extra. Det går nog bra, pulkan har medar som löper fint i spåret, dessutom är den rosa.

Vi har hittat ”vårt ställe” i Lammintupa, det är vår bas. Där trivs barnen i en lekpark bestående av snö. Det är tunnlar, släde på en stor stock som åker runt, runt och alla stora granar är härliga att gömma sig under då man leker kurragömma.

Dessutom finns där renar, huskyhundar och ett utmärkt café med färska munkringar och varm kakao.

20140219-074123.jpg

Sköt om er och ha det bra!

Kram av Sonja och barnen

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *