Städgalen

Vet inte vad som for i mig men i fyra dagar har jag städat. Från morgon till sen kväll. Det hela började med rumflytten som krävde sitt. Men sedan kunde jag inte sluta. Allt skulle ut, varenda ett skåp skulle tömmas och varje vrå putsas.

Har hittat så mycket skräp, några skatter och många minnen. Slängde massor, sparar något och ger bort det mesta. Känslan nu är bara befrielse. Ingen behöver tre yatzy-spel eller 50 kökshanddukar.

Det här är ingen nyhet och inget märkvärdigt alls bara ett tecken på hur det samlas saker i en familj med tre barn. Upplevelser är något vi uppskattar. Vi har redan i många år haft ett resekonto där den som vill får ge ett bidrag. Detta möjliggör häftigare upplevelser och fina minnen.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *