Fotbollsintresserad

För vissa i hushållet betyder fotboll om inte allt så mycket. En fyra års väntan är över, skrev en på fb. Vi talar pre-fotbolls VM, fotbolls VM och post-fotbolls VM. Semesterresans tidpunkt styrdes naturligtvis till post-fotbolls tiden.

För att väcka fotbollsintresset inom mig roar jag mig med att hitta fakta om spelarna. Jag kan sedan delge min kunskap till familjemedlemmarna. Spanien förlorade t.ex för att Iker Casillas antagligen ville hem till sin baby. Som för övrigt heter Martin.

Jag är ändå med i familjens egen tippning och hejar på Messi, ursäkta Argentina. Kanske får vi då se lite mer av Thiago?

De här skorna vann Basse i en tävling år 2006 då det också var VM. Det är Messi som med sina egna händer plitat dit sitt namn.

20140623-100555-36355672.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *