Bila i Norden del 3 eller Dag 1 i Midnattssolens land

Kom fram till Stockholm och körde genom ett soligt Sverige och ett regnigt Norge. Det fanns inte så mycket att se på eftersom vi åkte med de större vägarna. Men roligt var det ändå för barnen att se landskapet förändras och bli allt mer kuperat.

Väl framme i Oslo var det sen eftermiddag. Vi körde direkt till Ekebergs camping som ligger riktigt i centrum, med utsikt över huvudstaden.

Vi reste tältet, vilket gick som en dans, på riktigt. Det var väl inte så tokigt att försöka resa det i storm som vi gjorde där hemma. Nu hade vi turen att solen tittade fram trots att det regnat hela tiden på norska sidan.

Resten av kvällen bekantade vi oss med stället vi bor på, gjorde mat och tog en promenad.

20140716-143059-52259053.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *