Hönsmamman kvitterar

Min äldsta började högstadiet idag. Han är hur cool som helst, jag spelar hur cool som helst. Det undermedvetna talar väl ändå om hur det egentligen ligger till?

Inatt drömde jag att jag stod uppe på en gräskulle och tittade ner mot en skogsglänta där H klättrade i ett träd med en stege han rest mot grenarna. Högst uppe på stegen dinglade han hängandes från knäna med huvudet neråt. Plötsligt gav stegens bräda efter, liksom grenen. Det brakade illa och jag vaknade efter att ha hört hans huvud slå mot en sten.

Efter det sov jag inte en blund. Jag låg och funderade på symboliken.

Efter skoldagen ringde han mig, allt var bra. Han verkade nöjd och ivrig att börja med detta nya.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *