19 augusti

19 augusti var dagen som vi i år levde över våra tillgångar. Man kan inte bara säga äsch så synd och sedan fortsätta som vanligt. Vi lever som hade vi tre jordklot och det är förfärligt. Någon kanske tänker att äh, inte händer nåt under min livstid! Kanske inte, men hur ser jorden ut då Sagas barn och barnbarn lever?

Jag bestämde i somras att ha totalt köpstopp vad gäller kläder. När jag bestämde så för mig själv tog det inte länge så hade jag noll intresse att ens titta i skyltfönster. Det är som om de inte finns.

Ensam kan man kanske inte rädda världen, men om alla gör en sak. En!

Vad kan du göra?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på 19 augusti

  1. Vilma skriver:

    Se till att köpa själv second hand, låna och byta med kompisar, leta efter nån som vill/kan utnyttja sånt man själv inte längre använder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *