Hat kärlek

Vi började se på Game of Thrones tillsammans, Basse och jag. Såg några säsonger och blev aldrig klok på serien. Vem är god, vem är ond? Vem är på riktigt och vem är en zombie? Jag hänger inte alltid med i svängarna. Kan bero på att jag nästan alltid somnar. Och det att jag somnar kan bero på att det är aningen för skrämmande för min smak. Jag stänger liksom av känslofiltret och då somnar jag, tydligen.

Nu tänkte jag ge serien ännu en chans.

Men varför tittar du om du inte gillar? frågar du. Jo, för jag hoppas varje gång på mer kärlek, mer bröllop och mer lycka. Har helt klart för mig vem som ska bli ihop med vem osv.

Hoppet lever!

Eller så kan en ju alltid välja att se Call the Midwife, till exempel.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *