När man känner livet i sig

Här om dagen tänkte jag tanken ”jag är så lycklig!”. Ja, jag sa väl det högt också.

Ni vet, när man känner att hela arbetsdagen med eleverna gått som man bara kan drömma om och man får vara just den lärare man vill vara. I och för sig har jag världens bästa klass, som ofta ger mig den känslan. Men just den hör dagen var jag på vippen att boka en Europaturné med mitt gäng. Så bra är de!

IMG_1172.JPG(På bilden: vi har kokat saft på trangia)

Dessutom gick nästan hela lärarkollegiet på afterwork (vår nya fredagstradition) och tog ett glas vin och spelade brädspel efter arbetsdagen. Är så tacksam över mina kolleger, vänner jag får vara med varje dag! Bättre sätt att korka veckoslutet finns inte.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *