I influensans klor

Inte en endaste en dag har jag varit sjuk under hela läsåret och så slår influensan till och däckar mig på sportlovet. Det började redan i Stockholm så där smått och nu tillbringar jag fjärde dagen i sängen. Det jag gjort hittills är plöjt igenom säsongerna av serien The Borgias. Ett spännande kostymdrama med ljuvliga kläder, kärlek och ja, fasansfullt mycket mord och hämnd också. Jag stickar alltid när jag ser på film så blir det för spännande kan en alltid titta lite mer på stickningen…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på I influensans klor

  1. Jessica skriver:

    Krya på dej! Det är många som varit sjuka det här sportlovet. Vi har haft flickorna sjuka turvis (hög feber ett dygn). Nu har de bara hosta o snuva kvar.

  2. Anna skriver:

    Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *