Ford Road

Det är, åtminstone för mig, ett måste att promenera längs med Ford Road till herrgården Langdon Court och vidare längs med Church Valley till stranden och kyrkan om man är i Wembury. Det är en ofattbart vacker väg. Vägarna är smala och backarna både många och branta. Trädgrenarna hänger över och bildar tunnlar, det är fuktigt, mörkt och djupgröna nyanser av olika växtligheten trängs sida vid sida, järnek, murgröna och olika färgers hortensia för att nämna några. 

  
  
   
   

 

Någon vågade sig i det iskalla vattnet. Jag satte mig vid strandkanten men tidvattnet kom inåt så jag fick flytta högre upp med ett par minuters mellanrum. 

  

   
  

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *