Cykelspring och sommarglass

Det ser ut som om sommaren tänker komma trots att det blåst kalla vindar hela juni. Jag hoppas att värmen och det fina vädret fortsätter. Jag och barnen har tillbringat så gott som hela dagen ute. Vi började med att måla Haralds leklåda nere vid vår lekpark. Det gick bra till en början, men efter ca en timme var det som om Harald glömde att lådan var nymålad. Än dök han ner i den för att sätta saker i den och än valsade han runt den så sanden yrde. Dessutom såg han varje gång lika förvånat på mig då handen blev alldeles våt av grön målfärg… Fin blev den i alla fall och mycket roligare att se på.

Efter dagssömnen for vi in ett varv till stan för att gå på sommarrea. Harald blev helförtjust i KappAhls dinosaurie-utbud, det blev ett par byxor och en t-skjorta med dinobilder. Artur fick ett par supersöta babyshorts i beige linne.

Hade hoppats hinna sy våra nya sovrumsgardiner idag men det får bli en annan dag. Orsaken till att tyget fortfarande ligger i påsen är att vi valde att fara ut på promenad i sommarkvällen. Harald cyklade på sin nya cykel. Han är farligt snabb, vilket resulterar i att jag får springa bredvid det snabbaste jag kan. För att inte riskera att få alltför fin form av all motion stannade vi och åt glass.

Nu sover mina söta små pojkar, den ena i sin säng och den andra i pappas sköna famn. Och vi skall passa på och dricka kvällste.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.