Jag tycker om när det regnar

Det regnade idag. Det var ett mjukt sommarregn. Jag och Harald drog på regnkläderna och gick ut (Artur var väl inbäddad i vagnen). Vi tog bilen till Maria, Alma och Helga för att för omväxlings skull leka i deras park. Maria är en ny vän jag fått.

Det är roligare att vara tillsammans i lekparken, tycker såväl vi mammor som barnen. Maria har två flickor, Alma 2 ½ år och Helga 10 månader. Haralds filosoferingar i parken: Alma har också en bebis, då Alma också storebror! Vi trotsade regnet och var ute en god stund. Maria är mycket trevlig, lugn och snäll. Vi trivs tillsammans. Alma och Harald leker bra tillsammans och är så gulliga! Artur sov sin dagssömn hela tiden då vi var hos Maria, efter fem timmars sömn väckte jag honom… På tal om ingenting så berättade Maria att hon haft släktingar som hette Alma och Artur och Helga och Harald, gifta par alltså med samma namn som våra respektive barn.

Fick gardinerna sydda och upphängda. Det piffar upp med förändring. Nu har jag inte så mycket mer att skriva om, men skickar några foton att beskåda. Mest av barnen förstås.

Mina pojkar. Jag blir glad av att se på dem, och jag ser på dem mycket. Förundras över att de är så fina och att de liksom är mina.

Blomsterpojken

Leksakslådan piffas upp.

Visst blev den fin?

Artur ser på fotbolls-EM med pappa. Heja Sverige!

Dagens pyssel. Gardinerna blev äntligen sydda och den nya maskinen får gott betyg, trots att den inte är lika orange som mammas Eva.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag tycker om när det regnar

  1. Lillasyster skriver:

    Jee! Kiwa syster med nya hemsidor! Bäst att få se på bilder och läsa om er!:) I väntan på mera text och bilder…

  2. Pingback: Vem är jag då! | Sagolandet

Kommentarer inaktiverade.