Mr Sixty Centimeters poserar

Kaninen och Artur
Det blev ingen simstrand idag. Vädret inbjöd inte till det. I stället valde vi att tillbringa hela dagen i stan med shopping som tema. Det harmade mig att jag inte hade kameran med. Skulle ha fått toppenbilder av Harald som prövade de mest fjantiga skor man kan tänka sig. ”Dom passar bra, mig tycka dom e bekväma tattist!” Föreställ dig svarta stilettskor med paljetter eller chockrosa ballerinaskor med pärlor… På en tre-åring alltså!

Både jag och Basse hittade härliga skor. 2 till priset av 1 par skor, inte illa alls! Bianco var butikens namn, en ny butik som öppnat i mars. Verkligt roliga och bekväma skor, hoppas på flera fina erbjudanden.

Köpte ett svart lakan för att få bättre fotografier. Barnen fick ställa upp som modeller. Bilderna ser ju nästan proffsiga ut.

Artur fick ett pass idag. Undrar om man kommer att känna igen det tandlösa flinet om tio år…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.