Bröd

Jag bakade just bröd. Det är länge sedan sist. För det mesta brukar jag och Basse baka vårt eget bröd. Men sedan Artur kom har jag inte bakat bröd alls tror jag. Nu fick jag lust med det igen. Det är rofyllt att baka bröd. Det är skönt att knåda, att känna degen mellan fingrarna, att arbeta med sina händer. Jag njuter faktiskt av att få göra något med händerna därför har jag funderat på att i höst gå en drejningskurs på arbis.

Det blev en händelserik dag idag. Vi var och simmade (i Caribia spa) ett par timmar till Haralds stora glädje. Där flöt vi omkring i vattnet medan Harald plaskade, dök och rutschade. Artur hade vi i bärkassen och han sov som tur var!

På kvällen började solen titta fram och då passade vi på att damma av våra rullskridskor. Det är länge sedan vi var på en åktur men det var just så skojigt som jag kom ihåg. Dessutom det absolut bästa sättet att hinna med Harald som cyklade…

Nu börjar det dofta hembakat bröd i lägenheten. Jag och Basse får väl ta vårt obligatoriska kvällste aningen tidigare ikväll, för brödet måste ju ätas varmt. Dessutom är det ju fotbollsfinalen ikväll och jag vet nån som kommer att sitta fastklistrad där…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.