Livet idag – babyjoller vid kvällste

Det regnar och regnar där ute. Igår tröttnade vi på att bara sitta inne och titta på regndropparna som sakta rullar nerför fönsterrutan. Därför beslöt vi oss för att göra en utfärd någonstans på lördagen. ”Paris!” var Haralds förslag. Skulle visserligen vara väldigt kul men kanske inte med så kort varsel… Mitt och Basses förslag var Pojo. Så vi kollade med Åsa och Johan hur deras lördag såg ut och det visade sig att vi väldigt gärna fick besöka dem. Sagt och gjort idag blev det odyssé i västerled… Det blev en skön och mysig lördag i Åsas och Johans hemtrevliga prästgård. Aningen komiskt var det att se fyra barn leka i vitt skilda rum. Harald lekte i Lottas rum, Lotta läste i Åsas och Johans rum, Anton spelade dator och Karin tittade på TV (Artur räknas inte, han sov).

Vi startade hemåt från Pojo klockan sju och båda barnen somnade bums i bilen. Sen var det bara att bära in Harald som fortsatte sova… Artur har hunnit med både lek och matpauser innan han somnade för natten. Han har nu lärt sig gripa tag i saker och ting och pusslar genast in dem i munnen… Han jollrar massor och ännu mera då något pratar tillbaka. Nu på kvällen när jag och Basse satt och drack vårt kvällste hördes det ljud från babysittern, där satt Artur och tittade ihärdigt på Basse och ”ropade” på honom. Då Basse började prata med honom sprack hela ansiktet ut i det vackraste leendet man kan tänka sig. (biler finns att beskåda i fotogalleriet)

Nu är jag trött och skall gå och sova. Artur sover fortfarande hela nätter. Att få sova oavbrutet i 7-8 timmar med en tre månaders bebis är ofattbart- men ack så skönt!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.