Händelserik dag

Var på bio idag med Artur, vi såg på Harry Potter. Kinopalatsi ordnar babybio varannan tisdag, salongen har svag belysning, madrasser på golvet där barnen får tumla omkring, skötbord och mikrovågsugn… Artur satt bara snällt i min famn och sov för det mesta. Jag tyckte faktiskt också att filmen var aningen slö stundvis, men helt kul att gå på bio.

Artur och Harry


På kvällen var Basse på körövning, det kommer han att vara varje kväll denna vecka på grund av fredagens stora uppträdande (Verdis reqviem). Medan han var borta passade jag på att ta barnen med till biblioteket för att på det sättet fördriva tiden. Att besöka biblioteket hör till Haralds favoritsysselsättning. På vägen hem tittade vi in hos våra Studentbyvänner Pia & Feé. Där blev vi bjudna på god chokokaka… Väl hemma hann vi ännu läsa några av de nylånade böckerna innan kvällsgröten.

Utanför biblioteket

Kvällspromenad

Och nu är det redan kväll och jag skall äta nybakat bröd och umgås med Mannen!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *