Väderutsikter go afton hård vind nord nordost

Tittade på termometern i morse, och tack och lov för det! Den visade bara 6 grader. Det var dags att dra på lite ylletröjor. Både Harald och Artur har dragit på sig en förkylning. Synd med tanke på att vi ska på resa imorgon.Vi ska åka till Sverige. På fredagen ska vi bland annat besöka Junibacken. Senast vi var där var Harald en liten knatte på ett år. Oj vad han kommer att uppskatta det denna gång. Sen blir det väl lite Gamla stan och lite shopping; böcker, barnkläder… Senare samma dag åker vi till Uppsala där Karin och Fredrik bor.

I måndags var jag och Basse på vårt livs första föräldramöte. Det var riktigt spännande först. Helt skoj att höra om dagiset planer och ideér. Jag har kommit fram till att jag ska gå med i föräldraföreningen, så vi får se vad det blir av det.

Sen har jag hunnit vara på några föräldraträffar, folkhälsans på tisdag, församlingens på onsdag och i morgon träffas några mammor+ pappor+ barn på ett café. Roligt att vara ”hemma”mamma…

Förra helgen hade vi besök. Lillasyster Carina och Henrik (kolla för allt i världen in hans underbara foton på hans hemsida www.lundfoto.com) var här från fredag till söndag. Det var roligt som alltid! Ofta drömmer jag om att få bo närmare alla nära och kära, men samtidgt (!) skulle det bli denna samma intima känsla om man träffades oftare? Knappast. Som det är nu är vi tillsammans flera dygn åt gången och jag sätter verkligen värde på de stunder vi träffas. (Tack för att ni kom och kommer, älskade vänner!)

Nu sover barnen. Jag ska sticka, nya yllesockor behövs när hösten kommit…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *