Solstrålen är sjuk igen!

Är nyss hemkommen från hälsovårdscentralen där vi var på efterkontroll med Artur. Suck, båda öronen alldelses inflamerade. Läkaren kunde intre tro sina ögon. En pojke som bara skrattar och ler och som måste ha ont-hur är det möjligt! frågade hon gång på gång. Kan det vara så sorgligt att Artur tror att detta är livet, att man måste lida med kronisk öronvärk? Jag önskar så att jag skulle kunna trolla bort det onda från hans öron. Vad skulle hända då, kan han bli gladare än han redan är? Nå han skulle säkert sova bättre, nu vaknar han ett par gånger per natt och vill ha mat. Kanske skulle han sova längre pass på dagen också, nu sover han en och en halv- två timmar per gång. Hoppas medicinkuren skulle hjälpa denna gång.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *