Vacker dag-skön kväll

pa270867.jpg

Det var en vacker dag idag. Solen sken och vi var ute och njöt en stund. Basse har åkt iväg till Sverige på konferens. Hoppas att det går bra att vara ensam med båda barnen. Det är inte alltid så lätt. Ibland undrar jag dock om barnen på nåt sätt kan känna på sig att nu måste vi hjälpa mamma!?! Åtminstone verkade det vara så ikväll, för de somnade båda klockan åtta, utan minsta problem… Peppar, peppar låt det gå så bra även de följande tre dagarna.

Vi var på församlingens föräldraträff idag. Här sitter Harald med sin bästis Aida. De var världens sötaste där de satt mitt i ringen hand i hand och sjöng för fulla muggar. De pausade bara sången då de satt och fnissade, pussades eller kramades. Urgulliga alltså.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *