Lillen ska opereras

p1010991.jpg

Hade remiss till Åbolands sjukhus idag för att diskutera Arturs öronproblem. Det var inte mycket som behövde diskuteras, en titt i öronen och läkaren sa att här hjälper inget annat än tuber i öronen. Helt otroligt nog får vi tid för operation redan om en vecka. Operationen kommer att ske på TYKS på grund av att de inte får söva ner så här små barn på Åbolands sjukhus. Det känns skrämmande och nervöst att tänka på operationen, men om följderna blir positiva skall jag försöka hålla dem i minnet. Artur var världens sol igen då vi kom ut till väntrummet efter undersökningen. Han satt och charmade en tant som sa ”det var mig en glad patient, jag hoppas jag kunde vara lika glad då jag kommer ut ur det där rummet”.

Det är november nu. Nu kommer nog snön snart. Väntar…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *