Service

Var just till en bilfirma för att få däcken bytta. God service var vad som mötte mig. ”Jag kan ta dina nycklar, sätt dig här inne på kontoret så behöver du inte vara där bland allt oväsen så kör jag in din bil…”. Snällt satte jag mig ner och bläddrade i de tidningar som fanns. Inte för att jag förväntar mig att hitta den mest intressanta litteraturen då jag bläddrar bland tidningar men det här var verkligt ensidigt, bara Tekniikkan Maailma för hela slanten. For ut i hallen för att se på när de byter däcken i stället och råkade höra då samma man som betjänade mig ropade till nästa kund ” det är ni till nästa, ni kan börja köra in bilen”… Nästa kund var alltså en man, som ju naturligtvis klarar av att köra in bilen själv och oljudet, blah!? Intressant fenomen alltså. Helt klart är det att Basse (som för övrigt inte är det minsta mer intresserad av bilar än jag) skulle ha fått köra in bilen själv. Synd bara att jag inte fick rabatterat pris också bara för att jag är kvinna… Bilmekanikern skulle bara veta att det faktiskt var JAG (och inte min starke, manlige man) som burit upp och ner däcken med spiraltrappor från andra våningen idag- pust!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *