Farsdag

Igår var det farsdag. En vacker solig dag för omväxlings skull. Ganska kallt också. Vi promenerade in ett varv till stan. Än en gång hamnade vi i vår oas. Det är en gammal gata mitt i stan som vi upptäckte av en slump. På sommaren vandrar hönorna och tupparna fritt där. Nu kunde vi bara höra hur de kacklade. Där finns ett café också, men det är stängt såhär års. Men då sommaren kommer hittar man säkert oss där en och annan gång.

Far sitter utanför caféet
pb141214.jpg

Vår oas mitt i Åbo
pb141205.jpg

Jag och Harald klättrar
pb141202.jpg

Så har jag hunnit med veckans hälsostationsbesök också. Trots tuber i öronen fick Artur öroninflamation. Ny kur igen. Suck!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *