Gott nytt år.

Efter ett långt jullov är vi tillbaka i Åbo igen hela familjen. Vi har verkligen firat jullov. Barnen har av någon konstig anledning sovit till nio på morgonen och det är lyx i jämförelse med sju som det varit tidigare. Men nu börjar vardagen igen med jobb för Basse och dagis för Harald.

Mycket har hänt under de tre veckor vi varit borta hemifrån. Haralds språk har utvecklats så det är nu lättare att förstå honom, dessutom gillar han att diskutera och så börjar frågeordet ”varför” dyka upp allt mer. Artur säger ”nä” ”Hadda” (Harald) ”mamma” och ”pappa” och så har han börjat gå. Ett par dagar efter sin nio månaders dag tog han elva steg utan stöd. Rekordet torde just nu ligga på aderton steg.

Roligt har det varit att träffa släktingarna. Jag och Basse fick dessutom möjlighet att vara bara två en dag i Helsingfors. Vi strövade omkring i butiker, åt gott och såg på min för tillfället favoritfilm Phantom of the Opera, suverän.

Det är nytt år nu. Nytt år med nya förväntningar och förhoppningar. Det största som händer oss är väl att vi börjar leta efter vårt första egna hem! …med trägolv och kakelugn.

Gott nytt år!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gott nytt år.

 1. Anja skriver:

  Hej!
  Oj går han redan! Spännande! Då är han överallt nu då? 🙂
  Idun har inge tänder än. men hon ”tuggar” ändå så hon får mat med små bitar i. Nudlar va riktigt roligt att äta!
  Ha det så bra!

 2. Anja skriver:

  Hej hej!!
  Japp det är ikeas vagn. Idun tycker om den! Och jag tycker den är söt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *