Nya steg

p1171808.jpg

Igår var vi och titta på den första lägenheten. Bara på skoj egentligen, för att lite få en bild av hur de ser ut. Den här lägenheten befann sig i ett litet trähus hade kakelugnen och trägolvet som vi önskar. Riktigt fin faktiskt, övrevåningen var dock ganska liten. Harald förstod inte riktigt hur det hela går till. Hemma försökte vi förklara att vi inte kommer att flytta till det här nya huset utan att vi bara tittar. Men väl på plats hade han nog glömt det, för när han såg en liten gungstol där sa han ”titta den här kan jag sen gunga i när vi flyttar hit”. Roligt är det i alla fall med det här nya livsskedet. Bankdjungeln är väl egentligen det vi borde börja med antar jag.

Och så har vi plockat fram småsmå skor åt Artur.

Min hushållsassistent i fullgång med att baka pizza. han har blivit riktigt duktig på att hjälpa till då vi lagar mat. Han är bara otroligt noggrann så man får räkna med en extra halvtimme när han är med. Till exempel ska ananasbitarna staplas i speciella högar.

p1151798.jpg

p1151801.jpg

En kväll i förra veckan kom vi på att fara ut på promenad för att få lite frisk luft. ”Det är bra det” sa Harald ”för jag har så hett i näsan”….

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Nya steg

  1. Zio skriver:

    Härliga kommentarer han börjar komma med. Som ur Levengoodska böckerna…

    UPVM har än så länge inte lagt beslag på Haralds pumbe så den finns väl att hämta i Sibbo vid behov.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *