Bilder från vår vecka

p1281875.jpg

Harald var sjuk i början av veckan men har ända varit hemma hela veckan. Vi har hunnit med-ja gissa tre gånger!? Spelat DJUNGELspelet förståss. Vi gör just inget annat nuförtiden. Det vet alla som kommer hit på besök.

p2021879.jpg

Och Artur har blivit tio månader. Som present fick han två nya tänder. De kommer väl till pass då man inte mera vill äta mat i puréform utan vill ha hela potatisbitar som man kan äta själv. Att mata Artur är inte längre pop, nej det som gäller nu är att själv få plocka i sig sin mat. Först från tallriken, sen från bordet och sist från golvet så klart…

Artur hade gäster här igår. Hade bjudit ganska många…

p2031900.jpg

Om man börjar från Artur som ligger i limegröna byxor och går medsols så heter barnen såhär: Artur, Martin, Lucas, Julius (pyttebebisen), Simeon, Mirjam, Knut, Axel och Viktor.

p2031903.jpg

Det låter ju som om det var ganska mansdominerad gäng, MEN om man räknar med alla mammor som också var bjudna så blir det ganska lika…

Ojdå, nu säger Harald: ”mamma, nu när Artur sover kan vi ju spela djungelspelet, kommer du då?” Så jag måste väl gå… Ska bara skriva vad det stod på dagens tidning idag:

”Trähus officiellt inne igen.
Nu ska vi satsa på småhus och även flervåningshus i trä.”

Det känns ju bra då vi just köpt ett flervåningshus i trä, och det är ganska litet… 😉 Trevligt veckoslut!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *