Några bilder

p2041935.jpg

Artur äter själv. Det är roligt. Igår åt han banan själv, vilket är något av en sensation för han har aldrig tyckt om banan. Eller han har tydligen inte tyckt om banan som är mosad så till den milda grad att man aldrig kunnat tro att det varit en banan.

Igår firade vi Runeberg här hos oss med några vänner. Det blev mest tårtor och ganska lite lyrik. Men nästa år kanske. Kvällens temaord var ”hus”. De skall börja bygga hus snart och hade varit på bostadsmässa, och ja om nån kunnan undgå det så är det ju ett rätt så aktuellt tema för oss med. Oj, vad vuxna vi blivit nu…

Kommer du och leka med mig Storebror, snääääällla?!?
p2061948.jpg

Du då mamma?
p2061949.jpg

Jaha fick leka själv i alla fall…
p2061957.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Några bilder

  1. Camilla.Meinander skriver:

    Vad söta mormors guldklimpar är! Skulle önska att jag vore där nu, och få gosa och pussas med mina små söta pojkar.
    En stor bamsekram från mormor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *